
Saftig kylling i en cremet sennepssauce med hvidvin og fløde. .... Dejlig mild ret med kylling i lækker og cremet sauce med champignon og sukkerærter  ...
#
2 kyllinger a godt 1 kg 
8 skalotteløg 
250 g champignon 
3 spsk  lys fransk sennep 
2 spsk  flydende kyllingebouillon 
2 ½ dl piskefløde 
2 dl hvidvin 
2 ½ dl cremefraiche 
salt og peber 
evt. 2 dl kyllingebouillon
*
  
Kyllingerne halveres, skæres i kvarte stykker, og løst skind samt evt. fedt fjernes. 
Kyllingestykkerne brunes i en dyb stegepande, krydres med salt og peber og lægges i en gryde. 
I stegefedtet svitses løg og champignon og hældes over kyllingen sammen med sennep, piskefløde, vin, og cremefraiche.
Kan fortyndes med bouillon og evt. 1 dl vand. 
Småsteger 30 minutter.
Serveres med kogte sukkerærter, små gulerødder, evt. kartofler.