Logo

Kyllingemørbrad med couscous og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingemørbrad med couscous og peberfrugt

 

1 bakke kyllinge-mørbrad/filet

1 tsk stærk paprika

1 snittet løg

1 snittet rød peberfrugt

4 solmodne tomater skåret i kvarte

frisk koriander

ca. 150 g couscous

olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie på en pande, og rist kyllingemørbradene i 2 minutter.

Tilsæt paprika, salt og peber.

Rist det sammen, og kom løg, peberfrugt og tomater ved.

Lad det simre 5 minutter, og kom ½ kop vand ved.

Lad det simre yderligere 5 minutter, og vend retten med frisk koriander.

Server med couscous, der er kogt efter anvisning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her