Logo

Kyllinger ovnstegte med Hasselbackkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllinger ovnstegte med Hasselbackkartofler


Med opskriften på hasselbackkartofler til ovnstegte kyllinger er du sikret en lækker hovedret. Prøv den! Rigeligt til 4 personer.


# Ingredienser:

8-10 mellemstore kartofler

1 spsk smeltet smør

1½ tsk groft salt.

 

2 kyllinger a ca. 900 g.

75 g blødt smør

½-1 tsk groft salt.

Tilbehør: Grøn salat med cremefraiche-dressing.

*


Sådan gør du: 

Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i tynde skiver på tværs.

Læg dem i et smurt, ovnfast fad og pensl med smør.

Drys salt over.

Bag kartoflerne midt i ovnen ca. 60 min. ved 225 °C, til de er møre.

 

Skær hver kylling i 4 stykker og læg dem i en bradepande.

Pensl med smør og drys salt over.

Steg kyllingerne midt i ovnen i 30-40 min. ved 225 °C.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling i thaicurry med grøntFarverne afhænger af krydderier og krydderurter i pastaen. Her har vi brugt den grønne,...
• CitronkyllingKøb overlår, når de er på tilbud. De smager dejligt stegt på spid
• Kyllingesalat asiatiskHar du brug for en ny og eksotisk opskrift med kylling? Så prøv en gang denne sprøde salat...
• Risengrød 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os