Logo

Kyllingeragout med bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 gram kyllingebryst uden skind og ben
100 gram smør
1 tsk roquefortost
2 spsk hvedemel
5 dl hønsebouillon
2 dl kaffefløde
250 gram friske bønnespirer
salt og peber
 
Skær kødet i terninger og rist det gyldent i smørret.
Kom osten i og drys melet over.
Bland godt rundt, hæld bouillon over og bring det i kog under omrøring.
Læg låg på og lad det koge svagt i 25 minutter.
Skyl bønnespirerne, bland dem i og lad dem dampe med under låg i 3-4 min.
Hæld fløde over, bland godt og lad det koge nogle minutter.
Smag til med salt og peber og server retten med nykogte løse ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rimmet torsk med gyldne valnødder, ørredrogn og saltet selleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrønsagsfrikasséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saltimboca med svinemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage med mandler, ingefær og sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!