Logo

Kyllingeschnitzel med kryddersmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingeschnitzel med kryddersmør

2 pakker dybfrossent kyllingebryst

hvedemel

rosenpaprika

salt

2 æg

sigtet rasp

smør eller margarine

1½ spsk reven peberrod

1 spsk klippet persille

1 fed hvidløg eller hvidløgssalt

Tilbehør: kogte eller brasede kartofler, grønne bønner

*

Vend de optøede kødstykker i hvedemel, der er blandet med lidt rosenpa­prika og salt.

Vend dem derpå i sammenpisket æg og til sidst i sig­tet rasp.

Rør 100 g smør sammen med peberrod, persille og hvid­løg eller hvidløgssalt.

Brun rigeligt fedtstof i en stor pande og læg kød stykkerne i.

Steg dem 4-5 minutter og vend dem.

Steg dem fær­dig og server med kryddersmørret samt kogte eller brasede kartof­ler og kogte, grønne bønner. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her