Logo

Kyllingesandwich med karrydressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingesandwich med karrydressing

 

BLT står for bacon, salat (lettuce) og tomat og er en klassisk amerikansk sandwich. Her er den i en udvidet version med stegt kylling og karrydressing.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 15 min.

#

Fyld:

300-400 g kyllingebryst

1 spsk olie

100 g bacon i skiver

salt og peber

1 salathoved

4 store tomater

 

Karrydressing:

4 spsk mayonnaise

1 dl skyr

2 tsk karry

1-2 tsk citronsaft

1-2 grove flûtes

*

Brun kyllingestykkerne på begge sider på en pande med olie.

Skru ned for varmen, og steg dem i endnu ca. 5 min. på hver side.

Krydr med salt og peber, og lad kødet trække på en tallerken.

Steg baconskiverne gyldne og sprøde på panden.

Dryp af på et stykke køkkenrulle.

 

Skyl salatbladene. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

Rør mayonnaise sammen med skyr og karry, og smag dressingen til med salt og citronsaft.

 

Varm de grove flutes i ovnen, eller på en brødrister.

Flæk dem, og smør dem med karrydressing.

 

Skær kyllingekødet i skiver, og byg sandwichene op med salatblade, tomater, kylling og bacon.

Luk sandwichene med de øverste flutes, og skær sandwichene over i det ønskede antal.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?