Logo

Kyllingespid med kold courgettesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8-10 bambusspid
600 g kyllingefilet
 
1 spsk karrypasta
1/2 dl sojasauce
1 spsk olie
 
3 dl mild cultura
1 lille courgette
1 fed presset hvidløg
1 spsk friskhakket persille
salt og peber
 
Rør ingredienserne til marinaden sammen.
Skær kyllingekødet i tern og sæt dem på bambusspid.
Læg spiddene i en smurt bradepande.
Pensl med marinaden.
Stil bradepanden i ovnen ved 250ºC i ca. 18 min.
Vend efter halvdelen af stegetiden.
Afdryp culturaen i et kaffefilter ca. 20 min. og kom den op i en skål.
Skræl courgetten, riv den på råkostjernet og rør courgetten i culturaen.
Smag til med hvidløg, persille, salt og peber.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte Hasselvænget koteletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Raclette grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gryderet med broccoli og skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os