Logo

Kyllingespid med kold courgettesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8-10 bambusspid
600 g kyllingefilet
 
1 spsk karrypasta
½ dl sojasauce
1 spsk olie
 
3 dl mild cultura
1 lille courgette
1 fed presset hvidløg
1 spsk friskhakket persille
salt og peber
 
Rør ingredienserne til marinaden sammen.
Skær kyllingekødet i tern og sæt dem på bambusspid.
Læg spiddene i en smurt bradepande.
Pensl med marinaden.
Stil bradepanden i ovnen ved 250ºC i ca. 18 min.
Vend efter halvdelen af stegetiden.
Afdryp culturaen i et kaffefilter ca. 20 min. og kom den op i en skål.
Skræl courgetten, riv den på råkostjernet og rør courgetten i culturaen.
Smag til med hvidløg, persille, salt og peber.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkål med kartoflerPrøv dette indiske inspirerede ret med blomkål, spidskommen, chili og kartofler som let...
• Letsprængt Lammeryg m/ mandelspinat.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med champignon og myntekartofler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!