Logo

Kyllingespid med spaghetti og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingespid med spaghetti og pesto

4 kyllingebrystfileter (ca. 525 g)
2 gule peberfrugter (ca. 300 g)
1 dl ketchup
1 tsk tørret oregano
1 spsk sojasauce
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
8 bambusspid - ca. 20 cm lange

Pesto:
25 g blade bredbladet persille (ca. 3 dl)
½ dl Cheasy revet ost 10% (ca. 25 g)
11/2 spsk pinjekerner eller mandler
¾ tsk groft salt
1 lille knust fed hvidløg
½ dl afkølet hønsebouillon
1 spsk olivenolie
friskkværnet peber

Tilbehør:

300 g spaghetti
525 g blandet grøn salat, fx tomat
dampede og afkølede buketter af broccoli
finthakket rødløg
dryp med citronsaft

Skær kødet i tern og sæt det på spid skiftevis med peberfrugttern.

Rør ketchup sammen med oregano, sojasauce, salt og peber og smør det på spiddene.

Læg spiddene i et ovnfast fad og grill dem øverst i ovnen ca. 9 min.

Vend spiddene efter halvdelen af tiden.
 
Pesto: Kom persille og ost i en foodprocessor eller blender sammen med pinjekerner, salt, hvidløg, ost og bouillon.

Blend i ca. 30 sek. Kom olien i og smag til med peber.
 
Kog spaghettien efter anvisning på emballagen og vend pestoen i.

Server straks sammen med spid og salat.
Fryseegnet: Ikke afprøvet

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?