Logo

Kyllingetagine med linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingetagine med linser

1 løg

1 tomat

1 kylling, ca. 1,2 kg

2 spsk olivenolie

2 tsk peber

1 tsk gurkemeje

1 1 /2 tsk salt

1 bdt. frisk koriander, hakket

25 g sorte sesamfrø

130 g linser

300 g daggammelt brød

 

Pil løget, og skær det i ringe.

Overhæld tomaten med kogende vand, fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær den i mindre stykker.

Skær kyllingen i 4 til 6 dele.

Varm olien op i ,en tagine eller stegegryde og svits løgringe og tomat heri.

Kom kyllingestykker og krydderier i, og lad det stege i ca. 6 min.

Hæld 1 1/2 l vand ved og rør koriander i.

Lad det simre under låg i ca. 40 min, til kødet er mørt.

Skyl linserne, og lad dem dryppe af.

Kom dem så i taginen, og lad det hele stege videre i 30 min.

Skær brødet i tern og rist det sprødt sammen med sesamfrøene.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanin i krydret sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinemørbrad med brune bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kreolske koteletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeis med pandegrillet ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os