Logo

Kyllinggryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kyllingebryst ca 100 g
1 porre
1 tsk margarine gerne flydende
1 dl hønsebouillon af 1/2 terning
1/2 tsk rosmarin
1 lille appelsin
2 1/2 dl kogt ris
grøn salat
 
Skær kyllingen og porren i mindre stykker, brun dem i fedtstoffet.
Tilsæt bouillon og krydderier.
Kog ved svag varme i ca 10 min til kyllingen er færdig.
Skræl appelsinen og skær i både, så du undgår hinderne.
Læg dem i og lad dem blive gennemvarme.
Smag til.
Server med en god salat og kogt ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvefrikassé, Biskoppens Frikassé er en slags ragout af kød udskåret i stykker. Frikassé kan laves på mange måder...
• Sushi makirollsSushi kan laves på mange måder. Her laves makiruller med grøntsager og tun og krabbe. Lav...
• Kogt kalvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmebagte kræmmerhuseBag dine egne fine, sprøde kræmmerhuse og server dem med flødeskum og friske jordbær. 36...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os