Logo

Kyllingoverlår på urtebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g selleri
3 gulerødder
300 g rosenkål
3 dl vand
500 g kyllingeoverlår
1 stk provencekrydderi
1 tsk salt
peber
 
Tilbehør:
3/4 kg halve bagte kartofler
 
Selleri og gulerødder skrælles og skæres i tynde 5 cm lange stænger.
Rosenkålene skæres i skiver. grønsagerne lægges i en bradepande.
Vandet hældes over. Kyllingestykkerne lægges over.
Drysses med provencekrydderi, salt og peber.
Stilles i ovnen ca. 45 min. ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede søde kartofler, græskar og pastinakEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roastbeef, langtidsstegtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med bløde løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Eksotisk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os