Logo

Lækre oksefrikadeller med rødbede og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hakket oksekød 10-12%
2 spsk salt
2 tsk peber
2 revede løg (ca 150 g)
200 g revet frisk rødbede
100 g fetaost i små tern
2 store æg (eller 3 små)
1/2 dl vand
3 dl hvedemel
 
Bland kødet med salt og lad det hvile i 5 min.
Ibland de øvrige ingredienser, men slut af med melet.
Lad farsen trække i ca 30 min.
Steg frikadellerne ved middel varme i 2-3 min på hver side til de er
færdige.
 

Tips: Man kan komme farsen i en form og bage den i 45-60 min ved 200°C som en variation.
Man kan bruge salattern i stedet for feta og 3 æggehvider i stedet for 2 æg for at få et mere fedtfattigt resultat.
Server med brød, rissalat og en lækker dressing (evt. tzatziki) 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RoastbiffEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med bløde løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sennepskam med porrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os