Logo

Laks fra Yucatan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksekoteletter á ca. 200 g pr. stk
2 spsk limesaft
Salt
Peber, friskkværnet
1 spsk olivenolie
100 g løg, finthakket
100 g rød peberfrugt, finthakket
60 g græskarkerner
2 spsk frisk koriander, finthakket
½ dl appelsinsaft

pynt:
2 hårdkogte æg, delt i kvarte
Limebåde

Ovnen forvarmes til 180°C.
Fisken aftørres med en køkkenrulle. Derefter gnides den godt med limesaften og anbringes i et fladt ovnfast fad og krydres med salt og peber. Olien opvarmes i en tykbundet gryde, løg, peberfrugt, græskarkerner og halvdelen af korianderne kommes i gryden. Det hele steges ved svag varme, indtil løgene er blanke og klare, ca. 5 - 10 minutter.

Grydens indhold fordeles nu over fisken. Appelsinsaften hældes over, fadet tildækkes og stilles i ovnen i 15 - 20 minutter, indtil fisken er mør. Retten pyntes med resten af korianderne og de kvarte æg.

Hertil serveres nykogt Jasmin ris, hvori der er vendt en klat kold smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her