4 laksekoteletter á ca. 200 g pr. stk 
2 spsk  limesaft
 Salt
 Peber, friskkværnet
1 spsk  olivenolie
100 g  løg, finthakket
100 g  rød peberfrugt, finthakket
60 g  græskarkerner
2 spsk  frisk koriander, finthakket
½ dl  appelsinsaft
 
pynt: 
2 hårdkogte æg, delt i kvarte
 Limebåde
Ovnen forvarmes til 180°C.
Fisken aftørres med en køkkenrulle. Derefter gnides den godt med limesaften og anbringes i et fladt ovnfast fad og krydres med salt og peber. Olien opvarmes i en tykbundet gryde, løg, peberfrugt, græskarkerner og halvdelen af korianderne kommes i gryden. Det hele  steges ved svag varme, indtil løgene er blanke og klare, ca. 5 - 10 minutter.
Grydens indhold fordeles nu over fisken. Appelsinsaften hældes over, fadet tildækkes og stilles i ovnen i 15 - 20 minutter, indtil fisken er mør. Retten pyntes med resten af korianderne og de kvarte æg. 
Hertil serveres nykogt Jasmin ris, hvori der er vendt en klat kold smør.