150 g  Ager Champignon 
3 forårsløg 
1 spsk  balsamico vineddike 
1 spsk  soja sauce 
1 tsk  finthakket ingefær rod 
1 tsk  kartoffelmel 
4 stk laksefilet uden skind ca. 125 g pr. kuvert 
Salt 
peber 
50 g  smør 
Svampene rengøres. Lad de små forblive hele, og del de større svampe så de har ens størrelse. Rens og skyl forårsløgene og skær dem i diagonale stykker af ca. 3 cm. Rør eddike, soja sauce, ingefær rod og kartoffelmel med 2 spsk  vand. 
Krydr laksefiletterne med salt og peber og rist dem på en varm pande i i ca. 6 min. Vend dem på panden så de er pæne gyldne på alle sider. Tag fiske af panden og sauter svampene og forårsløgene i ca. 3 min. Tilsæt sojasauce blandingen , og lad det koge igennem i 1 min. 
Anret laksen på en tallerken og anbring svampeblandingen ovenpå. 
Server f. eks. dampet fennikel til.