Logo

Laks, grillet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillet fileteret fisk er nem og lækker mad. Anden egnet fisk: Havtaske, havkat, victoria bars, helleflynder, ørred. Og yoghurtmarinade med revet agurk. Så har du saucen til de nye kartofler.

 

Grillet fileteret fisk er nem og lækker mad. Brug en dobbeltrist, den er et godt redskab, når du griller fisk, da den kan vendes med et enkelt greb. Fisk i filet, som nemt kan gå i stykker under tilberedningen, holdes fast med dobbeltristen.

4 stykker laks á 125-150 g

Yoghurtmarinade:

2 dl yoghurt naturel eller A38

frisk ingefær, fintrevet

salt og peber

*

Tænd grillen.

Rør ingredienser til yoghurtmarinaden sammen.

Fordel marinaden over de 4 laksestykker.

Lad fisken marinere i 30 min. i køleskab.

Pensl dobbeltristen med lidt olie, og placer fisken inde i dobbeltristen.

Grill ved direkte varme i ca. 4 min. på hver side.

Server med salat og nye kartofler.

 

Tips: Lav evt. dobbelt portion yoghurtmarinade, og tilsæt revet agurk. Så har du saucen til de nye kartofler. Alubakke/alufolie: Kan med fordel anvendes, når du griller fisk. Smør med lidt olie, inden du lægger fisken på.

Anden egnet fisk: Havtaske, havkat, victoria bars, helleflynder, ørred

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hel laks bagt i ovnHel laks med citron og fløde. Fantastisk god. Servér fisken med fennikel, dampede friske...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os