Logo

Laks i citronflødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks i citronflødesauce


# Ingredienser:

800 g laks i 4 skiver
smør eller olie til stegning
1 citron, revet skal og lidt af saften 
60 g smør
0,8 dl hvedemel
0,5 dl fiskebouillon
1,6 dl fløde
1 spsk hakket purløg
1 spsk hakket frisk basilikum
1 spsk hakket frisk persille
salt og friskkværnet peber 
*


Varm olie eller smør på en tykbundet pande og steg laksen gylden og mør.

Krydres med salt og peber. Tag laksen af panden og hold den varm.

Varm smørret i en tykbundet gryde og tilsæt melet.

Rør det sammen ved lav varme i et minut, rør fiskebouillon og fløde samt revet citronskal i gryden, lidt ad gangen, under omrøring til saucen er jævn og passende tyk.

Rør krydderurter i og smag til med citronsaft og salt og peber.

Hæld saucen over laksen og server straks.

Hertil kan serveres nykogte aspargeskartofler, drysset med friskhakket dild.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her