Logo

Laks i citronflødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laks i citronflødesauce


# Ingredienser:

800 g laks i 4 skiver
smør eller olie til stegning
1 citron, revet skal og lidt af saften 
60 g smør
0,8 dl hvedemel
0,5 dl fiskebouillon
1,6 dl fløde
1 spsk hakket purløg
1 spsk hakket frisk basilikum
1 spsk hakket frisk persille
salt og friskkværnet peber 
*


Varm olie eller smør på en tykbundet pande og steg laksen gylden og mør.

Krydres med salt og peber. Tag laksen af panden og hold den varm.

Varm smørret i en tykbundet gryde og tilsæt melet.

Rør det sammen ved lav varme i et minut, rør fiskebouillon og fløde samt revet citronskal i gryden, lidt ad gangen, under omrøring til saucen er jævn og passende tyk.

Rør krydderurter i og smag til med citronsaft og salt og peber.

Hæld saucen over laksen og server straks.

Hertil kan serveres nykogte aspargeskartofler, drysset med friskhakket dild.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CitronmousseEn frisk og nem dessert til 2 personer. Det nemt at gange opskriften op, hvis I er flere
• Chokolade kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Toscakage med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekage med isDesserten i dag kan blive en dejlig nøddekage, der serveres med to slags is
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os