Logo

Laks i dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3-4 stykker fersk eller optøet laks
2-3 spsk tørret dild
1-2 spsk sennep
1 spsk fiske bouillon
1 dl cremefraiche
1 ½ dl vand
 
Først laves "saucen": Vand, dild, sennep og cremefraiche varmes i en
gryde.
Fiske bouillon'en tilføjes.
Når dette er varmt, tilsættes laksestykkerne, som skæres i mindre
bidder.
Evt kan man tilføje et sjat hvidvin!
Serveres med ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her