Logo

Laks i hvidløgssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g laksefilét
Saften fra 1 lime
Salt
Peber friskkværnet
3 spsk olivenolie
3 fed hakket hvidløg
3 spsk solsikkeolie
1 spsk frisk koriander finthakket

Dup fisken tør med en køkkenrulle. Limesaften hældes over, salt og peber drysses på og lad filéten trække i marinaden i 30 minutter. Vend den gerne.

Olivenolien opvarmes i en lille gryde ved jævn varme. Hvidløgene kommes i gryden og steges let i 5 minutter, indtil de er gyldne. Gryden holdes varm, og imens varmes solsikkeolien i en stor stegepande. Filéten kommes på panden og steges til den er gylden og gennemstegt. Filéten vendes én gang under stegningen.

Fisken fordeles på 4 opvarmede tallerkner, der hældes en skefuld hvidløg og olie over hver portion. Drysses med koriander og serveres straks.

Hertil kan serveres nykogt pasta.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?