Logo

Laks i sommerkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laks i sommerkål

 

Læg grønsager og fisk i et ovnfast fad og stil det i ovnen i 25 min. Imens kan du skrubbe nogle nye kartofler, sætte dem over og dække bordet. Enkelt, nem og lækkert.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 25 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g filet af laks, ørred eller havkat

1 spidskål (skåret i både)

2 dl vand

1 usprøjtet citron (skal og saft)

1 fed hvidløg (fintsnittet)

2 spsk olie

salt og peber

1 bdt dild

Tilbehør: nye kartofler eller brød

*

 

Tænd ovnen på 180 °C.

Kom vand, 2 spsk citronsaft og fintrevet citronskal samt hvidløg i bunden af et smurt ovnfast fad.

Læg kål og fisk i fadet og krydr med salt og peber. i.

Drys med fintsnittet dild og dryp olie over.

Dæk med alufolie og sæt fadet i ovnen i ca. 25 min.

Server direkte fra fadet med brød eller kartofler til.

 

Laks i sommerkål

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagt laks med hollandaise og rødbedesalat med ostekiksLaks med cremet hollandaisesauce er en ægte klassiker. Desserten / efterretten er en...
• Ovnbagt laks med rygeostecremeBag en hel side laks det er nem mad, når man er mange om bordet. Laksen skal trække et par...
• Laks med dild, kartofler og cremeHurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her...
• Kirsebær- og chokoladeisNyd de friske kirsebær i den korte sæson. Du kan nemt få stenene ud med en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os