Logo

Laks i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g laks i tern
150 g broccoli
1 gulerod
150 g kinakål
1 porre
1 løg
2 fed hvidløg
¼ chili
1 tsk ingefær
1 dl olivenolie
¼ dl sojasauce
¼ tsk Maizena
Salt
peber
1 dl fiskebouillon
´
Laksen skæres ud i små tern og steges gyldne, læg laksen på et varmt fad. Grøntsagerne skæres i skiver og steges i 2-5 min., læg dem på fadet med lak-sen. Steg finthakket chili, hvidløg og revet ingefær i ca. 2 min., tilsæt soja og fiskebouillon. Jævnes med Maizena.

Serveres med Basmatiris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her