Logo

Laks i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
450 g laks i tern
150 g broccoli
1 gulerod
150 g kinakål
1 porre
1 løg
2 fed hvidløg
¼ chili
1 tsk ingefær
1 dl olivenolie
¼ dl sojasauce
¼ tsk Maizena
Salt
peber
1 dl fiskebouillon
´
Laksen skæres ud i små tern og steges gyldne, læg laksen på et varmt fad. Grøntsagerne skæres i skiver og steges i 2-5 min., læg dem på fadet med lak-sen. Steg finthakket chili, hvidløg og revet ingefær i ca. 2 min., tilsæt soja og fiskebouillon. Jævnes med Maizena.

Serveres med Basmatiris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her