Logo

Laks marineret elefantøl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laks marineret elefantøl

1 (ca. 800 g) lakseside med skind

1 flaske elefantøl eller anden kraftig øl

revet skal fra 1 økologisk eller usprøjtet citron

salt og peber

citronbåde

Tilbehør: salat, brød og kartofler

 

Læg laksen i en frysepose.

Hæld øllen i, kom citronskallen i, og bind en knude på posen.

Lad fisken trække mindst 2 timer i køleskab.

Tag fisken ud af posen.

Grill den på begge sider.

Drys salt og peber over, og dryp med citronsaft.

Server den med salat og brød eller kartofler.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagt kylling med farsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SquashfrikadellerLige nu er der masser af friske, danske squash. Giv dem hovedrollen til aftensmaden i...
• Kalvefrikassé med aspargesNår man koger kalvekød og tilsætter friske grønsager og krydderurter, får saucen en dejlig...
• Granatæble sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os