Logo

Laks med agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Har du nogen sinde prøvet at stege agurker? Det må du endelig prøve! Sammen med lakseterninger, lidt fløde og grov fiskesennep er det en drøm …

Har du nogen sinde prøvet at stege agurker? Det må du endelig prøve! Sammen med lakseterninger, lidt fløde og grov fiskesennep er det en drøm …

 

1 agurk, ca. 500 g 

1 lille løg

1 spsk olie til at stege i

2 tsk hvedemel

1½ dl piskefløde

2½ dl grønsagsbouillon

2-3 tsk grov fiskesennep

350 g laksefilet, uden skind

salt, peber og lidt citronsaft.

¼ bundt bredbladet persille

*

A. Agurken skrælles og halveres.

Skrab kernerne ud med en ske og skær agurken i brede halve ringe.

Løget skæres i fine terninger.

1 spsk olie varmes op på en pande, og løget svitses deri.

Agurken kommes i og steges med i 2 minutter.

2 tsk hvedemel strøs over og det steges et øjeblik.

B. Piskefløde, grønsagsbouillon og grov fiskesennep kommes i og steges under låg ved middel varme i 8 minutter.

Laksefileten skæres i 2,5x2,5 cm store terninger.

De kommes på panden til agurkerne, og det hele steges videre i 7-8 minutter.

Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

C. Bredbladet persille hakkes fint og vendes i lakse-agurke-retten før den serveres.

Pr. portion: 37 g protein, 39 g fedt, 12 g kulh. = 546 kcal 2282 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her