Logo

Laks med ananassalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 stk butterfly skiver af laks á ca. 250 g
olie til grill
salt
peber

salsa:
400 g frisk ananas (400 g renset ananas)
½ frisk grønt chilipeber
2 tomater
skal og saft af 2 lime
friske blade af koriander

Begynd med salsaen. Skær ananasen i små terninger og chilipeberen i tynde ringe. Skold tomaterne og skær tomatkødet i terninger. Bland alt sammen med skal og saft af limefrugten.

Lad det stå og trække lidt. Tilsæt de friske korianderblade lige før servering. Pensel lakseskiverne med olivenolie og drys med salt og peber. Steg dem 2-3 minutter på hver side på en stegepande.

Serveres med ananassalsa og bagte kartofler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her