Logo

Laks med gedeostecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g laksefilet
1 lime
1 tsk rosmarin
salt
peber
50 g blød gedeost
1 dl syrnet fløde
1 tsk knust rosenpeber

Fisken dryppes med saften fra limefrugten, og der drys ses revet limeskal, rosmarin, salt og peber over. Grilles eller steges på panden i 8-10 min. (først med skindsiden dernæst og kun 1 min. på kødsiden).

Gedeosten moses med en gaffel og blandes med syrnet fløde og rosenpeber.

Servér laksefileterne med gedeostecreme, ris, brød og dampet broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her