Logo

Laks med gedeostecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g laksefilet
1 lime
1 tsk rosmarin
salt
peber
50 g blød gedeost
1 dl syrnet fløde
1 tsk knust rosenpeber

Fisken dryppes med saften fra limefrugten, og der drys ses revet limeskal, rosmarin, salt og peber over. Grilles eller steges på panden i 8-10 min. (først med skindsiden dernæst og kun 1 min. på kødsiden).

Gedeosten moses med en gaffel og blandes med syrnet fløde og rosenpeber.

Servér laksefileterne med gedeostecreme, ris, brød og dampet broccoli.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?