Logo

Laks med kartoffelpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stykker laksefilet a 125-150 g
salt, peber
 
2 spsk reven citronskal
4 spsk hakket persille
1 fed knust eller finthakket hvidløg
olivenolie
 
Kartoffelpuré:
1 kg kartofler
2 dl kogende mælk
¼ dl fløde 9 eller 13%
30 g smør
150 g reven cheddarost
salt, peber, timian
 
Læg laksefileterne på bagepapir i en lille bradepande.
Krydr med salt og peber.
Bland citronskal, hakket persille og knust eller finthakket hvidløg.
Fordel blanding over laksestykkerne.
Dryp med olivenolie.
Læg bagepapir over fisken
Stil laksen i den nederste halvdel af ovnen ved 220ºC og bag fisken
15-20 minutter afhængig af fiskens tykkelse.
 

Kartoffelpuré: Skræl kartoflerne og skær dem i terninger eller skiver.
Kog møre i usaltet vand.
Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre.
Mos kartoflerne og pisk dem med kogende mælk, fløde og smør.
Vend reven cheddarost i og smag til med salt og peber og timian.
Server kartoffelpuréen til laksen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?