Logo

Laks med kinesisk ingefærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stykker udskåret laksefilet med skind på godt 200 g hver
smør til stegning.

Sauce:
1-2 fed hvidløg
4-5 cm langt stykke skrællet, frisk ingefær
2 tykke forårsløg
2-3 spsk olie
1 spsk lys soyasauce (ikke mørkebrun)
En håndfuld friske korianderblade.

Begynd med at lave saucen. Hvidløg, ingefær, forårsløg og koriander hakkes fint og kommes i en gryde med olien. Varmes et par minutter over svagt blus. Soyasaucen tilsættes.

Smelt smørret på en pande. Dæmp varmen. Læg laksefilet'erne på panden med skindsiden nedad, læg låg på og steg dem over meget svagt blus i ca. 12 minutter.

Server dem med den kinesiske sauce hældt over og kogte ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagte chili beans med majs, rodfrugter, tacos og cheddarostDer indgår chili – dem kan du med fordel variere eller erstatte med rød og grøn peber –...
• Lammekølle med roquefortEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brisler med fløde-stuvede kantarellerBrisler er møre og meget delikate - særligt kalvebrissel. Prøv retten næste gang du har...
• Ananas surprise 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os