Logo

Laks med lynstegte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fine farver og lækker limesmag kendetegner denne sunde fiskeret, som også børnene kan være med på ...

Fine farver og lækker limesmag kendetegner denne sunde fiskeret, som også børnene kan være med på.

 

2 dl bulgur

250 g laks

3 stilke bladselleri

1 bundt forårsløg

1 rød peberfrugt

1 spsk olie - gerne olivenolie

1 limefrugt

Brød

 

1. Tænd ovnen på 200°C.

Skyl bulguren og kom den i en gryde med 4 dl letsaltet vand og kog den i ca. 15 min. Hæld evt. overskydende vand fra.

2. Del laksen i to og læg laksestykkerne på en bageplade med bagepapir og krydr med salt og peber.

Halvér limefrugten. Gem den ene halvdel og skær den anden i tynde skiver.

Læg skiverne taglagt på laksestykkerne.

3. Bag laksen i ovnen i 12-15 min.

Sæt brødet med i ovnen de sidste 7 min.

4. Skær bladselleri og forårsløg i i skiver på skrå.

Skær peberfrugterne i strimler.

5. Varm olien på en pande eller i en wok, og svits grønsagerne 4 min. under omrøring. Tilsæt limesaft, og smag til med salt og peber.

 

Tips: Frisk fisk skal opbevares ved 2°C. Ellers skal den tilberedes senest dagen efter købet eller fryses ned. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her