Logo

Laks med melonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 laksefileter
1 1/2 dl vand
2 1/2 spsk sukker
1/2 bakke karse
3 skiver bacon
1/4 honingmelon
1/2 dl (piske)fløde
edidike
 
Melonen gøres istand og skæres i store tern.
Melon, sukker og vand kommes i en gryde, og bringes i kog.
Det skal koge i en 10 min. ved svag
varme - indtil det har fået en tyk konsistens.
I mellemtiden steges baconon sprød.
Saucen blendes og hældes tilbage i gryden.
Nu tilsættes bacon i små tern og karse.
Tilsidst tilsættes fløden og saucen smages til med eddike, salt og peber.
Lad saucen stå over meget svag varme (den må ikke koge), mens du steger laksefileterne.
De skal have ca. 4 minutter på hver side.
Spises med pillekartofler til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med bønnesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Østershatte med fløde + Frittata med pastaDe velsmagende østershatte med fløde kan sagtens serveres selvstændigt som forret med et...
• Laks med savoykålDagen bliver en festdag med denne ret. I tidligere tider var denne ret reserveret...
• Jordbær-koldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os