Logo

Laks med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 store laksefileter
1 dusk frisk citrontimian (eller almindelig timian)
salt
olivenolie
peber
12-18 tynde skiver parmaskinke

Skyl citrontimianen, skær stilkene af og knus bladene i en morter med salt, til det bliver puré.
Tilsæt olivenolie. Hæld krydderolien ud over laksefileterne og gnid den forsigtigt ind i fisken. Drys en lille smule peber på. Pak fileterne ind i parmskinke, to-tre skiver til hver filet. Til sidst hældes lidt olivenolie over fileterne, så de bliver sprøde. Fisken skal ind i en 230-240 º varm ovn og stege i 5-10 minutter afhængig af fileternes tykkelse.
Retten kan laves dagen i forvejen og tages direkte fra køleskabet ind i ovnen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagt hamburgerrygServer den indbagte hamburgerryg med smørdampede grønsager, bearnaisesauce og hvide...
• Squash orientalEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvefilet med benfri sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede æbler 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os