Logo

Laks med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
6 store laksefileter
1 dusk frisk citrontimian (eller almindelig timian)
salt
olivenolie
peber
12-18 tynde skiver parmaskinke

Skyl citrontimianen, skær stilkene af og knus bladene i en morter med salt, til det bliver puré.
Tilsæt olivenolie. Hæld krydderolien ud over laksefileterne og gnid den forsigtigt ind i fisken. Drys en lille smule peber på. Pak fileterne ind i parmskinke, to-tre skiver til hver filet. Til sidst hældes lidt olivenolie over fileterne, så de bliver sprøde. Fisken skal ind i en 230-240 º varm ovn og stege i 5-10 minutter afhængig af fileternes tykkelse.
Retten kan laves dagen i forvejen og tages direkte fra køleskabet ind i ovnen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pariserboeuf - moderne versionPariserbøf kan kaldes klassisk dansk ret, der traditionelt består af en bøf af hakket...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.