600 g  frisk pasta, fx grøn båndpasta 
250 g  fersk laksefilet uden skind og ben 
½ liter færdiglavet grundsauce med mælk 
1 tsk  friskpresset citronsaft 
1 dl  frisk hakket dild 
½ tsk  groft salt 
peber, friskkværnet 
Pynt: 
Små dildkviste 
Tilbehør: 
Frisk, revet Grana ost 
Kog den friske pasta efter anvisningen på emballagen. 
Skær imens fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm). Bring GrundSauce i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen. Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden. Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød. Smag saucen til. 
Ved serveringen: 
Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg pasta og laksesauce lagvis i en varm skål og server straks.