Logo

Laks med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g frisk pasta, fx grøn båndpasta
250 g fersk laksefilet uden skind og ben
1/2 liter færdiglavet grundsauce med mælk
1 tsk friskpresset citronsaft
1 dl frisk hakket dild
1/2 tsk groft salt
peber, friskkværnet

Pynt:
Små dildkviste

Tilbehør:
Frisk, revet Grana ost

Kog den friske pasta efter anvisningen på emballagen.

Skær imens fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm). Bring GrundSauce i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen. Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden. Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød. Smag saucen til.

Ved serveringen:
Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg pasta og laksesauce lagvis i en varm skål og server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FarspandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pariserbøf med et lille twistDet bliver ikke bedre - opskrift på den klassiske pariserbøf med et lille twist og i en...
• Fransk pie og rabarbersuppeDenne varme pie kommer fra Alsace i det nordlige Frankrig. Retten er fyldig, så desserten...
• Cheesecake med ananasHer er en dejlig kage, der både kan bruges som dessert og til kaffebordet. Lav gerne kagen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os