Logo

Laks med pasta og peberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks med pasta og peberrodssauce

500 g laksefilet delt i 4

Salt og peber

Saften af ½ citron

1 løg i små tern (ca. 100 g)

2 æbler i små tern, fx Belle de Boskoop (ca. 200 g)

2 spsk æbleeddike

3 dl fiskebouillon

3 store gulerødder i tynde stave (ca. 300 g)

200 g grønne bønner i halve

1 dl syrnet fløde 9%

2 tsk majsstivelse

2 tsk dijonsennep

1 spsk revet, frisk peberrod

½ dl snittet dild

1 tsk salt og ¼ tsk peber

Tilbehør: 500 g frisk fettuccine, båndpasta


Tænd ovnen på 200°C
Fjern evt. skind fra laksefileterne og læg dem i et smurt ovnfast fad.

Drys med salt og peber og dryp med citronsaften.

Bag laksen i ovnen i ca. 10 min.

Bland løg, æbler, æbleeddike og bouillon i en gryde.

Kog det ved svag varme i 10 min.

Blend massen med en stavblender eller i en foodprocessor og hæld saucen tilbage i gryden.

Tilsæt gulerødder og bønner og kog til grønsagerne er møre, ca. 5 min.

Rør syrnet fløde, majsstivelse, sennep, peberrod og dild sammen og bland det i saucen og kog den i 2 min. under omrøring.

Smag til med salt og peber.

Server laksen med kogt pasta og peberrodssauce.

 

Grønsager pr. person: ca. 200 g

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?