Logo

Laks med porre og gulerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 skiver laks á ca. 200 g

Lage:
8 dl fiskebouillon (på terning)
1 dl tør hvidvin
5-6 hele hvide peberkorn
1 dildkvist
1 stykke porre
1 lille gulerod

Læg den skind- og benfri lakseskiver med lidt mellemrum i et fad med kant. Læg alle ingredienserne til lagen i en kasserolle.
Skær porre og gulerod i skiver.

Kog lagen i 8-10 minutter, så den bliver fyldig og god.
Si grønsagerne fra og hæld lagen kogende over laksen.

Lagen skal dække laksen med ca. 2 cm.

Dæk fadet til og lad det stå ca. 10 minutter. Laksen er parat.

Servér den med en god sauce eller letstuvet hel spinat, kogte kartofler, asparges eller en salat.
Laksen kan også serveres kold, evt. overtrukket med gelé og pyntet med citron og dild.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelfrikadeller med skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tatare krebinetterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret vintergryde med lammekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hytteost med frugt og honningEn sund og frisk dessert med frisk frugt. Brug de frugter du har i huset - ananas og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os