Logo

Laks med porre og gulerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver laks á ca. 200 g

Lage:
8 dl fiskebouillon (på terning)
1 dl tør hvidvin
5-6 hele hvide peberkorn
1 dildkvist
1 stykke porre
1 lille gulerod

Læg den skind- og benfri lakseskiver med lidt mellemrum i et fad med kant. Læg alle ingredienserne til lagen i en kasserolle.
Skær porre og gulerod i skiver.

Kog lagen i 8-10 minutter, så den bliver fyldig og god.
Si grønsagerne fra og hæld lagen kogende over laksen.

Lagen skal dække laksen med ca. 2 cm.

Dæk fadet til og lad det stå ca. 10 minutter. Laksen er parat.

Servér den med en god sauce eller letstuvet hel spinat, kogte kartofler, asparges eller en salat.
Laksen kan også serveres kold, evt. overtrukket med gelé og pyntet med citron og dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her