Logo

Laks Nape med Shii-take

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g shii-take svampe
250 g fast tofu
½ kinakål
4 laksekoteletter
2 bambusskud a 5 cm. fra dåse
2 l. dashi
0,8 dl japansk soyasauce
0,6 dl mirin eller sake
1 knsp. salt
sesamfrøsauce til serveringen

Skær svampene i skiver. Skær tofuen i 12 firkanter. Snit kålen groft i 5 cm brede stykker.
Kom svampe, tofu, kål, laks, bambusskud, dashi, soyasauce, mirin og salt i en stor gryde og bring den i kog. Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre ved mellemvarme i 15 minutter.
Vend laksestykkerne om og lad det simre i yderligere 15 minutter, eller til det er mørt.
Hæld Laks Nape i et opvarmet serveringsfad og server med sesamfrøsauce.

Tips: Denne ret tilberedes traditionelt i en lerpotte over et blus og serveres i samme potte. Man dypper fisk og grønsagsstykker i saucen ved siden af, og i slutningen af måltiden serveres suppen i små skåle.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?