Stegetid i trykkoger: 40 min. 
# Ingredienser
1 stykke svinekam på godt 1½ kg 
salt, peber 
1 dl suppe eller bouillon 
½ kg skivede champignon 
¼ kg skalotteløg 
2 ½ dl piskefløde 
1 bdt dild 
* Tilberedning
Gnid svinekammen med salt og peber. 
Brun den på alle sider i fedtstoffet i trykkogeren. 
Hæld suppe eller bouillon ved og læg låg på gryden. 
Bring den på tryk. 
Lad den stege i 40 min. 
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. 
Tag kødet op af gryden. Kom champignoner og skalotteløg i. 
Lad dem snurre i 5 min. 
Hæld piskefløden i og lad det koge ind ganske kort. 
Smag saucen til. 
Skær kødet i skiver og drys det med klippet dild. 
Hæld lidt af svampeløgsaucen over, server resten til sammen med kogte kartofler eller løse ris.