Logo

Svinekam i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg svinekam eller nakkekam
salt, peber
1 tsk paprika
timian
2 store løg
3-4 gulerødder
750 g kartofler
4-5 dl bouillon
hakket persille
 
Gnid kødet med en blanding af paprika, salt og friskkværnet peber.
Læg kødet i en ikke for dyb bradepande.
Sæt fadet i ovnen ved 225ºC ca. 20 min. til kødet er brunt.
Gør grønsagerne i stand, mens kødet bruner.
Skær løg, gulerødder og kartofler i tynde skiver.
Tag fadet ud af ovnen, og læg kødet på en tallerken.
Hæld fedtet fra fadet.
Læg urterne i bradepanden, drys salt, peber og timian mellem lagene.
Saltmængden afhænger af, hvor salt bouillonen er.
Læg kødet over urterne og hæld bouillon ved retten.
Sæt fadet tilbage i ovnen ved 160ºC, og lad kød og grønsager viderestege, indtil det er mørt 1 ½-2 time.
Pas på retten ikke koger tør, hæld evt. mere bouillon ved.
Skær kødet i ikke for tykke skiver og anret dem oven på urterne.
Drys hakket persille over, og server retten direkte fra fadet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?