Logo

Svinekam i flødesauce - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Stegetid i trykkoger: 40 min.

1 stykke svinekam på godt 1 1/2 kg
salt, peber
1 dl suppe eller bouillon
1/2 kg skivede champignon
1/4 kg skalotteløg
2 1/2 dl piskefløde
1 bdt dild

Gnid svinekammen med salt og peber.
Brun den på alle sider i fedtstoffet i trykkogeren.
Hæld suppe eller bouillon ved og læg låg på gryden.
Bring den på tryk.
Lad den stege i 40 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag kødet op af gryden. Kom champignoner og skalotteløg i.
Lad dem snurre i 5 min.
Hæld piskefløden i og lad det koge ind ganske kort.
Smag saucen til.
Skær kødet i skiver og drys det med klippet dild.
Hæld lidt af svampeløgsaucen over, server resten til sammen med kogte kartofler eller løse ris.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sushi med tunsalatHer er en billig måde at lave sushi på, da det laves med dåsetun og grøntsager. Du kan...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os