Logo

Laksecarpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
200 g rå laksefilet
10 salatblade
salt
peber
1/2 citron, saften heraf
1 spsk hel koriander
dild
1/2 dl olivenolie

Skær laksefileten i tynde skiver.
Skyl og tør salatbladene.Skær dem i strimler og fordel dem på tallerknerne. Dæk salaten med lakseskiver og krydr med salt og friskkværnet peber.
Dryp laksen med citronsaft. Knus korianderfrø over fisken.

Drys med hakket dild, dryp med olie og server med tynde skiver ristet brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BanantoscaDenne toscakage med banan er dejlig lækker. Server med vaniljeis som dessert til som...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.