Logo

Laksecarpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rå laksefilet
10 salatblade
salt
peber
½ citron, saften heraf
1 spsk hel koriander
dild
½ dl olivenolie

Skær laksefileten i tynde skiver.
Skyl og tør salatbladene.Skær dem i strimler og fordel dem på tallerknerne. Dæk salaten med lakseskiver og krydr med salt og friskkværnet peber.
Dryp laksen med citronsaft. Knus korianderfrø over fisken.

Drys med hakket dild, dryp med olie og server med tynde skiver ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her