Logo

Laksefilet på grønsagsbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g laksefilet uden skind og ben
½ tsk salt
½ tsk timian
1 løg
300 g gourgetter
250 g champignoner
1 fed presset hvidløg
2 spsk olie
3 tomater
1 dl tør hvidvin
20 g smeltet smør
salt, peber
 
Skær laksen i 4 portionsstykker og drys dem med salt, timian og peber.
Pil løgene og skær dem i terninger.
Skær gourgetterne i tynde skiver.
Svits løg og gourgetter 5-6 minutter på en pande i ca. halvdelen af olien.
Tag grønsagerne af panden.
Rens svampene, skær dem i skiver og svits dem i resten af olien.
Læg grønsagerne og svampe i et ovnfast fad eller i 4 portionsfade.
Skær tomaterne i skiver og læg dem ved siden af grønsagerne.
Drys med lidt salt.
Læg fisken oven på grønsagerne og pensl den med smeltet smør.
Sæt fadet i ovnen ca. 10 minutter ved 200ºC, til fisken har skiftet farve
og lige netop er mør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her