Logo

Laksekompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g laks
50 g sesamfrø
1 dl olivenolie
3 fed hvidløg
3 skalotteløg
1 stang vanilje
2 spsk hot mango chutney
1 spsk karry
2 dl kraftig mørk øl
2 bdt thai asparges
2 grønne courgetter
2 avocado
1 lime
50 g cashew nødder
200 g jasminris

Skær laksen i 4 lige store stykker. Krydr laksestykkerne med salt og peber, vend dem i sesamfrø, brun dem af i olie, tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. Hak hvidløg og skalotteløg fint. Hvidløg, skalotteløg, vaniljestang, mango chutney, karry og øl koges sammen i wokken. Kog risene efter anvisningen på pakken. Skær thai asparges, courgetter og avocado i passende stykker. Skær limefrugten i skiver.

Vend asparges, courgetter, avocado, limeskiver og cashewnødder i saucen, indtil det hele er mørt. Læg laks og ris tilbage i wokken og server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelmos med selleri og porrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torsk med fennikel og appelsin - her får du let og lækker fiskDenne uges hverdagsopskrifter byder på nye og lækre retter. Her får du opskriften på...
• Kylling AsiaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingefær- og daddelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!