4 laksekoteletter (á 125-150g) 
Dressing: 
½ dl olivenolie 
1 spsk hvidvinseddike 
1 tsk fransk sennep 
2 fed presset hvidløg 
friskkværn. grønne peberkorn 
Urtekartofler: 
1 kg  nye danske kartofler 
40 g plantemargarine 
Friske krydderurter persille, kørvel, purløg, brøndkarse, oregano m.v. 
Lakseskiverne renses og skylles, tørres og pensles med dressing. Skiverne lægges i grillnet. Beregn 5-6 min. på hver side. Drys lidt tørret estragon over stegningen - det giver smag og duft. Serveres med urtekartofler, flûtes og dagens salat med dressing. 
Urtekartofler: 
Kartoflerne skylles og renses let, tørres og lægges på bagepapir med små klatter margarine - herover hakkede urter og lidt salt. Bagepapiret foldes om kartoflerne, lukkes med clips eller hæftemaskine således, at der er hold om kartoflerne. Bages ved 180-190°C i ca. 35-40 min. Serveres rygende varme.