Logo

Lakseruller med spinatcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Lakseruller
500 g frossen spinat
2 spsk smør
¼ l. fløde
citron
evt. hvidvin
3 spsk vand

Tø spinaten op i en sigte og lad den dryppe af. Vend den i smør i en gryde og tilsæt fløden. Lad det simre i 15 min. Smag til med salt og peber.
Rullen dryppes med citron og dampes imellem 2 smurte dybe tallerkner, over kogende vand. Tilsæt lidt vand og evt. hvidvin.
Når rullen efter ca. 12 min. er færdig, krydres den med salt og peber.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?