Logo

Lakseruller med tomatharissa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 ark forårsrulledej ca. 20x20 cm (købes frossen)
400 gram laksekød
saft og reven skal af ½ lime
½ rød chili
1 tsk salt
1 spsk rasp
olie til stegning
 
Tomatharissa:
4 tomater
1 spsk tomatpure
reven skal og saft af 1 lime
½ dl olivenolie
1 tsk cayennepeber
salt og peber
sukker
 
Tø dejen op og skil arkene ad.
Hak laksekødet med en kniv eller hak det groft i en foodprocessor.
Bland laksekødet med lime saft og skal, hakket chili, salt og rasp.
Sæt farsen i køleskabet en times tid.
Del farsen i otte lige store dele.
Læg en del fars på en plade forårsrulledej, fold siderne ind og tril
dejen som en forårsrulle.
Frituresteg rullerne i olie til de er gyldne.
Læg dem på fedtsugende papir.
Tomatharissa:
Skær tomaterne i små bidder.
Miks alle ingredienserne med en stavblender og smag til med salt, peber
og et nip sukker.
Spis rullerne nystegte og sprøde med den stærke sauce.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?