Logo

Lakseskiver med dildkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

4-6 tykke lakseskiver
salt og peber
fedtstof til stegning

Dildkartofler:
1 kg små kartofler
50 g smør
1 dl piskefløde
1 stort bdt dild
salt

Endvidere:
citronbåde
brøndkarse
*


Drys lakseskiverne med salt og peber.

Steg dem i fedtstof på panden eller på trækulsgrillen.
Kog skrabede kartofler næsten møre og skær dem herefter i tynde skiver.
Vend dem i lidt smør på panden.

Kom fløde på og varm kartoffelskiverne igennem.

Smag til med salt.

Bland fintklippet dild i.

Servér de stegte lakseskiver med citronbåde og dildkartofler.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LakselasagneUgens fiskeret er nem at lave og meget velsmagende. þ Prøv den her! Find flere gode...
• Tarteletter med laks og spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksefilet i ovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Altid sprøde vafler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!