Logo

Laksesteaks med Brown Ale til havegrillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksesteaks med Brown Ale til havegrillen

 

4 laksesteaks

4 spsk tahini (sesam pasta)

2 spsk sesamolie ristet let på panden

25 cl Brown Ale

2 spsk stødte mandler

2 spsk hvide sesamfrø

1 tsk stødt ingefær

Friskkværnet sort peber

 

Bland tahini, sesamolie, øl, mandler, sesamfrø, ingefær og peber, og mariner fiskestykkerne deri i mindst otte timer.

Grilles i ovnen eller på havegrillen i 5-7 minutter på hver side.

Kan evt. pyntes med hasselnødde- eller mandelflager før servering.

Serveres med citronbåde, salat og friskbagt brød.

 

Nøddesmagen fra Brown Alen går glimrende i spænd med nød­derne og sesamprodukterne.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?