Logo

Laksesteaks med Brown Ale til havegrillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laksesteaks med Brown Ale til havegrillen

 

4 laksesteaks

4 spsk tahini (sesam pasta)

2 spsk sesamolie ristet let på panden

25 cl Brown Ale

2 spsk stødte mandler

2 spsk hvide sesamfrø

1 tsk stødt ingefær

Friskkværnet sort peber

 

Bland tahini, sesamolie, øl, mandler, sesamfrø, ingefær og peber, og mariner fiskestykkerne deri i mindst otte timer.

Grilles i ovnen eller på havegrillen i 5-7 minutter på hver side.

Kan evt. pyntes med hasselnødde- eller mandelflager før servering.

Serveres med citronbåde, salat og friskbagt brød.

 

Nøddesmagen fra Brown Alen går glimrende i spænd med nød­derne og sesamprodukterne.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forloren vildsvinestegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza al ProsciuttoPizza al prosciutto er det samme som en pizza med skinke. Hvis du vil have det lækkert så...
• Grillede aubergineruller med kalkunAubergine smager særligt dejligt, når de grilles. Her laves de sammen med kalkunschnitzel...
• Citronbudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os