Logo

Laksesteaks med Brown Ale til havegrillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksesteaks med Brown Ale til havegrillen

 

4 laksesteaks

4 spsk tahini (sesam pasta)

2 spsk sesamolie ristet let på panden

25 cl Brown Ale

2 spsk stødte mandler

2 spsk hvide sesamfrø

1 tsk stødt ingefær

Friskkværnet sort peber

 

Bland tahini, sesamolie, øl, mandler, sesamfrø, ingefær og peber, og mariner fiskestykkerne deri i mindst otte timer.

Grilles i ovnen eller på havegrillen i 5-7 minutter på hver side.

Kan evt. pyntes med hasselnødde- eller mandelflager før servering.

Serveres med citronbåde, salat og friskbagt brød.

 

Nøddesmagen fra Brown Alen går glimrende i spænd med nød­derne og sesamprodukterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her