Logo

Laksesteaks med citronpebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksesteaks
25 g smør til stegning
 
Sauce:
1 lille løg
1 spsk Madagascarpeber
15 g smør
1 dl hvidvin
1 dl fiskebouillon
1 dl fløde
1 tsk Maizena
salt, peber
lidt fintreven citronskal
 
Skyl og tør fisken og drys den med salt, svits hakket løg i smørret
sammen med madagascarpeberet, knust imellem to skeer.
Tilsæt hvidvin og lad det koge lidt, til vinens syre er dampet af.

Så skal bouillonen i og koges lidt ind.
Til sidst jævnes saucen med fløde og Maizena og smages til med
citronskal, salt og peber.
Steg laksen 2-3 min. på hver side, på en god varm pande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her