Logo

Laksestuvning med æg og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 hakket løg
1 spsk smør
2 spsk hvedemel
3 hårdkogte æg
dild
peber
evt. lidt salt

Pynt:
revet ost

Pandekagerne:
Hertil piskes det hele sammen, smørret er smeltet, og dejen skal helst trække nogle timer, inden pandekagerne bages - ikke for store .

Fyld:
Løg hakkes og letsteges i smørret, heri drysses melet, og der spædes med fløden til en fin stuvning, der smages godt til med salt, peber og meget fint klippet dild.

Når stuvningen er lidt afsvalet, tilsættes laksestykkerne samt de hakkede hårdkogte æg, og en god spsk kommes på hver pandkage, der rulles sammen og nu kan fryses. De lægges i et ovnfast fad, drysses med revet ost, og de er lige til at lune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• To tykke pizzaerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret vildsvinesteg med bourbonsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Wienerkrebinetter 2Til klassisk wienerschnitzel serveres citron, ansjoser og kapers. Det er også tilbehøret...
• Ymerris med løse risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os