Logo

Laksesteaks med kartofler og æblesalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

10 g chili peber
6 fed hvidløg
800 g kartoffel
2 små løg
10 g peberrod
10 g friskpresset citronsaft
6 æbler
600 g laksesteaks (2 cm tykke)
 
Æblesalsa: Æblerne skæres i tern og løg snittes fint.
Chili hakkes fint, peberrod rives fint og hvidløg knuses
Det hele blandes med citronsaft og krydres med salt, peber og Nigella.
Trækker 10 min.

 
Laksesteaks: Friske laksesteaks steges ca. 5 min på hver side.
 

Kartofler: Små kartofler koges i letsaltet vand og serveres med skræl.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinemørbrad med citrusfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kreolske koteletter.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vagtler - Cailles En SarcophageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med mandarincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os