Logo

Lakseterrine 2004

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lakseterrine 2004

 

# Ingredienser:
400 g laksefilet
200 g rejer

3 æggehvider
¼ l fløde

1 spsk maizena
½ spsk salt

¼ tsk cayennepeber
4 spsk hakket persille
2 spsk klippet purløg 


Sauce:

300 g mayonnaise 

1 dl cremefraiche

2 spsk tør vermouth
3 spsk klippet dild
citron, salt, peber 


Tilbehør: Flutes


Tilberedning:

Laks, æggehvider og fløde mixes i blender eller foodprocessor.

¾ af rejerne, Maizena, salt, cayennepeber, persille og purløg røres i farsen.

Fyldes i et smurt ildfast fad eller form.

Stilles i ovnen ca ¾ time ved 200 °C.

Terrinen afkøles og stilles i køleskab til næste dag.


Saucen røres sammen og serveres til.

Husk at pynte med de gemte rejer.


Lakseterrine 2004

.................................................

 

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 9.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her