Logo

Laksetomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store tomater
½ tsk salt
250 g laksestykker
75 g agurk
½ tsk tørret estragon
175 g créme fraiche (18%)
purløg eller persille

Tomaterne udhules og drysses indvendigt med salt og stilles med bunden opad ca. ½ time, så noget af væden kan løbe af. Laksen moses med en gaffel. Agurken skæres i små terninger. Laks og agurk blandes. estragon og créme fraiche røres i, og fyldet smages til med salt og peber.

Fyldet kommes i tomaterne, og der pyntes med purløg eller persille. Tomaterne serveres kolde og kan fyldes et pat timer inden de skal serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefrikadeller - fish and chipsDe her fiskefrikadeller passer perfekt til pommes frites og er så lækre, at børnene og du...
• PastatærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt svinemørbrad - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med appelsin-syltede frugterForkæl dine gæster og dig selv med denne friske chokoladekage med appelsin-syltede...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!