Logo

Laksetomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store tomater
½ tsk salt
250 g laksestykker
75 g agurk
½ tsk tørret estragon
175 g créme fraiche (18%)
purløg eller persille

Tomaterne udhules og drysses indvendigt med salt og stilles med bunden opad ca. ½ time, så noget af væden kan løbe af. Laksen moses med en gaffel. Agurken skæres i små terninger. Laks og agurk blandes. estragon og créme fraiche røres i, og fyldet smages til med salt og peber.

Fyldet kommes i tomaterne, og der pyntes med purløg eller persille. Tomaterne serveres kolde og kan fyldes et pat timer inden de skal serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her