Logo

Lam bourguignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lam bourguignon

100 g bacon
1 løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
750 g lammehalse
3 dl rødvin
2 tsk tomatpuré
1 tsk havsalt
peber
250 g champignon

Pynt: frisk persille

 

1. Bacon klippes i strimler og ristes.

Løg, hvidløg og gulerod skæres i terninger og svitses i baconfedtet.

 

2. Kødet tilsættes og brunes.

 

3. Rødvin, tomatpuré, salt og peber tilsættes og retten småkoger i 1 time. Champignon skæres i skiver og koges med de sidste 5 min.

 

4. Hakket persille drysses over og Lam bourguignonen serveres med løse ris eller flutes og grøn salat.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her